#cases

Ontdek wat onze klanten vonden van onze services en zie wie jou voorgingen in de zoektocht naar nieuwe collega's.

#klantervaringen

Nieuwsgierig naar de ervaringen van onze klanten? Onderstaand vind je diverse reacties op onze diensten.

Voor elke klant brachten we de vacature hun specifieke doelgroep op de online plek waar ze te vinden zijn; social media. Sommigen gebruikten hiervoor eigen beeldmateriaal en voor een groot deel van onze klanten hebben wij de werkplek in beeld gebracht. Laat je meenemen in de wijze waarop we voor hen aan de slag gingen en welke services we daarvoor hebben ingezet.

Van der Valk

“Wij zien in OnJobs de ideale partner voor het uiten van ons Employer Brand.” – Roxanne Luiten

Van der Valk is in een overhitte arbeidsmarkt continue opzoek naar nieuwe collega’s. Door het werkgeversmerk te profileren zorgen we met OnJobs ervoor dat Van der Valk zicht constant laat zien bij potentiele werknemers en horeca-studenten. Een prachtig oer-Hollands merk om voor te werken.

JYSK

“Door de korte lijnen en persoonlijk contact kunnen wij met OnJobs altijd snel schakelen ” – Jessy Caspers

JYSK is vanuit Denemarken uitgegroeid tot een internationale Retail keten en inmiddels hebben zij winkels wereldwijd gevestigd. Ook in Nederland blijven zij groeien, niet alleen met nieuwe winkels maar ook in de bestaande winkels die zij ombouwen naar hun nieuwe concept. Door deze groei zijn zij altijd opzoek naar nieuw personeel. OnJobs zorgt dat hun vacatures altijd geautomatiseerd online staan met het juiste beeldmateriaal. Dit gemixt met de social mediacampagnes die wij voor JYSK draaien zorgt voor een groot bereik bij de juiste doelgroep.

The Game Box

“Wij hadden niet verwacht zoveel reacties te krijgen op deze openstaande vacature, maar het is OnJobs toch gelukt!” – Kylian Kuiten.

The Game Box was op zoek naar een servicemonteur voor reparatie en onderhoud van hun arcadekasten. Een specifieke functie die moeilijk in te vullen was. The Game Box kwam uiteindelijk bij OnJobs terecht vanwege onze unieke werkwijze. Met mooi geschoten beeldmateriaal en de expertise van het OnJobs Care-team is er een social media campagne opgezet gericht op de doelgroep die aansluit bij de kandidaten die zij zochten. Met uiteindelijk 17 reacties op de vacature!

“De samenwerking tussen ons en OnJobs was erg fijn”- Martin van Hell

Verdi Tuinen is een creatief en persoonlijk hoveniersbedrijf dat op zoek was naar nieuw personeel, maar in deze krappe arbeidsmarkt was dat best wel lastig. Ze zochten daarom een creatieve manier om hun vacature te laten opvallen. Iets waar OnJobs wel raad mee wist! Met hun eigen beeldmateriaal hebben wij hun vacatures op social media gepromoot en met succes!

SPECTO

“Wij wilden laten zién hoe gaaf het is om bij SPECTO te werken. Alleen tekst werkt niet meer. Onjobs sluit hier perfect bij aan.” – Martine Boering, HR Manager

SPECTO wilden hun vacatures op een unieke wijze onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep. Hier wist OnJobs wel raad mee! We hebben één van onze fotografen op pad gestuurd voor foto’s van het prachtige pand. De vacatures van SPECTO werden voorzien van passend beeldmateriaal en een op-maat-gemaakte social media campagne. De eerste vacatures zijn inmiddels vervuld en mede door de campagnes van OnJobs kwam er in de eerste dagen na live-gang van de vacatures al een goed aantal kandidaten binnen.

Auto Zagato

“Wij zijn blij met het uitstekende beeldmateriaal en jullie support om alles top online te krijgen.” – Tim de Kruijf, Eigenaar Auto Zagato

Auto Zagato was op zoek naar nieuwe Autotechnici. Een markt waar krapte heerst qua beschikbare kandidaten. Voor Auto Zagato was er dan ook alles aan gelegen om in beeld te brengen hoe de werkplaats eruitziet en met wat voor passie zij werken en de liefde die ze hebben voor Italiaanse auto’s. Onjobs was voor hen de ideale partner. Al snel merkte ze een toename aan sollicitanten en werd de vijver aan kandidaten groter om uit te vissen.

Mama Kelly

“Op een creatieve wijze werd onze vacature in beeld gebracht. En binnen één dag had de eerste kok al gesolliciteerd!”  – Miljo Weimar, Executive Chef Mama Kelly

Mama Kelly was op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Ze ervaarden dat ze met behulp van de ‘standaard’ vacature-websites niet of nauwelijks in contact kwamen met de kandidaten die voldeden aan hun verwachtingen. Mama Kelly heeft social media hoog in het vaandel staan en is als bedrijf erg visueel ingesteld. Ze kwamen dan ook bij Onjobs om ervoor te zorgen dat hun vacature op een compleet andere manier zou worden gepromoot. Daar wisten wij wel raad mee!

Jazeker Arbeidsbemiddeling

“Ik heb OnJobs ervaren als een leuk enthousiast team waar het goed mee samen werken is.
Ook mooi is dat ik goede kandidaten heb geplaatst die via OnJobs bij mij gesolliciteerd hebben.” – s’Jack Vermeulen 

s’Jack Vermeulen van Jazeker arbeidsbemiddeling is al jarenlang actief als arbeidsbemiddelaar, maar door de krappe arbeidsmarkt is zijn werk minder gemakkelijk geworden. Hij zocht daarom een unieke manier om vacatures uit te zetten voor zijn onderneming en kwam al snel terecht bij OnJobs. Wij hebben hem inmiddels al geholpen met het plaatsen van 12 vacatures …and still counting!

Luba

“Als grootste uitzendbureau voor het mkb, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe kanalen om onze vacatures, bij de juiste doelgroep, onder de aandacht te brengen.

Met OnJobs aan onze zeiden, kunnen wij onze vacatures nog meer gerichte exposure geven” – Casper de Graaff

Luba is het grootse uitzendbureau van de MKB. Zij kozen voor OnJobs om voor hun vacatures een zo groot mogelijk bereik te creëren. Niet alleen willen zij nieuwe kandidaten bereiken maar ook hun naamsbekendheid is erg belangrijk voor Luba. OnJobs sloot hier perfect bij aan.

R-Recruitment

“Met OnJobs hebben wij telkens weer reactie op onze vacatures” – Joep Hertsig

R-Recruitment is een uitzendbureau dat op zoek was naar
vrachtwagenchauffeurs voor op Schiphol. Door een groot tekort aan vrachtwagenchauffeurs was deze vacature moeilijk in te vullen. Het moest dus anders! Maar hoe? OnJobs gaf de perfecte oplossing met het hypertargeting XL-pakket waaruit uiteindelijk 23 sollicitanten kwamen!

Kaas Groothandel Koekoek

“OnJobs is doeltreffend en eenvoudig” – Hilco van Reenen

Kaashandel Koekoek is een geweldig familiebedrijf dat inmiddels 40 jaar bestaat! Bedrijfsleider Hilco van Reenen had voor verschillende filialen verkopers nodig en via een onlineadvertentie kwam hij bij OnJobs terecht. Hij zette al snel drie vacatures uit bij OnJobs waarop in totaal 13 kandidaten reageerden. Hilco noemt OnJobs daarom ook niet voor niks “doeltreffend en eenvoudig.”

Heb je vragen over onze diensten?

Ons Care-team staat voor je klaar en helpt je graag bij het maken van jouw keuze en eventueel het uiteindelijk opzetten van jouw vacature!