Onze succesformule

Bij OnJobs doen we het anders!

Waar de bekende vacaturebanken als Nationale Vacaturebank en Indeed een reactieve houding aannemen en actief werkzoekenden (10%) naar hen laten komen, gaat OnJobs juist proactief aan de slag.

In de overspannen arbeidsmarkt is het een illusie om te denken dat je jouw vacature ‘net als vroeger’ direct ingevuld krijgt. Daarom helpt OnJobs met het opbouwen en/of uitbreiden van jouw werkgeversmerk.

Wij zorgen er voor dat jouw bedrijf constant onder de aandacht komt én blijft bij de doelgroep die jij graag aan het werk hebt. Met focus op mensen met een baan (75%) in plaats van alleen op actief werkzoekenden.

Dit doen wij door de juiste social media campagnes in te zetten en jouw werkgeversmerk te promoten bij het juiste talent, daar waar zij zich bevinden; op hun eigen tijdlijn.

Hoe werken wij?

In 3 stappen jouw bedrijf letterlijk in beeld bij de juiste doelgroep

Met gerichte social media campagnes weten wij jouw doelgroep als geen ander te bereiken. OnJobs is niet alleen expert in Jobmarketing, maar mixt dit met Employer Branding waardoor jouw werkgeversmerk sterker komt te staan dan ooit! Wat heb je hiervoor nodig? 

Stap 1.

Professioneel beeld!

Om jouw werkgeversmerk letterlijk op social media ‘in the picture’ te zetten, heb je goed beeldmateriaal nodig.

Heb jij al goed beeldmateriaal van jouw bedrijf? Dan kunnen wij daar uitstekend mee aan de slag. Zo niet, dan kunnen wij dat voor jou regelen en sturen een professionele fotograaf/videograaf bij je langs.

De missie is altijd: breng de kenmerkende sfeer van een bedrijf zo treffend mogelijk in beeld. Het resultaat bestaat uit een professionele fotoserie met 20 foto’s, 3 maal een spectaculaire 360° foto’s en een walk-through video. En dat voor een ‘habbekrats’ van € 275-

Stap 2.

Kies een passend abonnement

Kies het bij jouw organisatie passende abonnement op basis van de hoeveeheid openstaande-, en te verwachten vacatures. Je kunt kiezen tussen max 2, 5 of 15 vacatureslots.

Beschik je over een ATS (applicant tracking system) en grotere aantallen vacatures, dan is wellicht onze white label oplossing interessant voor je.

Wij zorgen ervoor dat je doorlopend jouw werkgeversmerk volledig in beeld, online uitdraagt.

Check onze abonnementen

Stap 3.

Creatieve campagnes

Samen met jou defineren wij de juiste doelgroep en gaan aan de slag met het opzetten van een flitsende campagne. Met een creative tekst en animatie van gave beelden van jouw bedrijf, trekken wij de aandacht van nieuw talent.

De campagnes draaien wij op basis van jouw vacatures en mixen dit met campagnes over jouw bedrijf als werkgever. Op deze manier werken wij aan jouw werkgeversmerk.

Je kunt campagnes zo vaak als je wilt bij ons aanvragen. De prijs? Vanaf nog geen €100,- per campagne met gegarandeerd 10.000 impressies!!

Zien hoe het werk? Plan nu een demo!

Plan jouw demo!

Wij leiden je rond en tonen je alle tools die ons platform te bieden heeft!

We kijken vooraf naar jouw bedrijf en nemen je mee in alle kansen die wij zien met ons platform. Daarnaast tonen we je de expertise van ons job marketing team. De demo duurt hoogstens 30 minuten, tenzij we het veel te gezellig hebben uiteraard!
Plan jouw demo!

Wij leiden je rond en tonen je alle tools die ons platform te bieden heeft!

We kijken vooraf naar jouw bedrijf en nemen je mee in alle kansen die wij zien met ons platform. Daarnaast tonen we je de expertise van ons job marketing team. De demo duurt hoogstens 30 minuten, tenzij we het veel te gezellig hebben uiteraard!

Veelgestelde vragen

Heb jij een andere vraag of wil je ons gewoon eens spreken over de mogelijkheden? Ons team staat voor je klaar! Neem contact op met info@onjobs.nl of bel ons op 070-221 24 24

Onze fotograaf/videograaf maakt ten minste 8 mooie foto’s, hieruit kies jij zelf online welke 5 je getoond wilt hebben. Daarnaast wordt er een 360-graden foto gemaakt. Deze laat de ruimte zien welke het meest belangrijk is voor de potentiele kandidaat van jouw vacature. Geef de fotograaf aan waar je deze gemaakt wilt hebben. Tot slot wordt er een vacaturefilm gemaakt. Deze laat de sfeer van het bedrijf zien en geeft in maximaal 60 seconden de kandidaat een goed beeld van jouw bedrijf. In Mijn OnJobs kan je de vacatureteksten en de foto’s beheren. Door eenvoudig de foto’s naar de gewenste plek te slepen, verander je de keuze en volgorde. Alleen de eerste 5 foto’s worden getoond. Let op; de 360 graden foto en de video zijn in het beheerdergedeelte niet zichtbaar.

OnJobs zorgt ervoor dat de beelden gepost worden op de daarvoor geschikte Social Media platforms die vallen binnen de gekozen optie. Bovendien wordt de vacature uitgezet op 10 conventionele vacaturebanken waaronder Indeed. OnJobs post de foto’s, de 360 graden foto en de video op de daarvoor geschikte platformen. Specifiek voor Facebook/Instagram wordt een advertentie voor je op maat opgemaakt en met budget getarget op jouw specifieke doelgroep. De links naar de diverse posts worden je toegestuurd zodat je zelf de berichten kunt liken en sharen voor een nóg groter bereik.

Zodra je jouw vacature hebt aangemeld, kan je de vacatureteksten invoeren. Heb je een Compleet- of Premiumpakket? Dan kun je na het plaatsen van je teksten de fotograaf inplannen voor een afspraak. Dit kan heel snel, in ieder geval binnen 4 werkdagen. De fotograaf heeft ter plaatse een half uur tot drie kwartier nodig. De werkzaamheden binnen jouw bedrijf worden niet of nauwelijks gehinderd, alles kan gewoon doorgaan. Wanneer je een gratis advertentie plaatst kun je zelf eenvoudig foto’s maken en deze uploaden via de QR-code bij je advertentie. Natuurlijk is het prettig als de in beeld te brengen ruimten er netjes uitzien. Maar maak het niet mooier dan nodig. What you see is what you get! Of je nu een gratis advertentie hebt of een Compleet-/Premiumpakket gebruikt. Het is belangrijk dat je jouw vacature deelt op social media voor een maximale exposure!

Ja, gedurende de publicatie van jouw vacature op OnJobs mag je het beeldmateriaal onbeperkt gebruiken voor het werven van kandidaten. Het is niet toegestaan het beeldmateriaal voor andere doeleinden te gebruiken dan voor werving van kandidaten voor de op OnJobs gepubliceerde vacature of buiten de publicatietermijn. Wil je het beeldmateriaal toch onbeperkt en vrij van licenties kunnen inzetten voor marketingdoeleinden, neem dan contact met ons op.