Koninklijke Horeca Nederland

Client:
KHN
Date:
2024
Category:
Partnerschap

OnJobs voor KHN

Uitdaging:

De horeca kampt al lange tijd met een personeelstekort, een situatie die door de coronapandemie nog verder is verergerd. Koninklijke Horeca Nederland (KHN), de grootste brancheorganisatie van Nederland met 18.000 leden, heeft in 2022 met enkele brouwerijen het initiatief “Kom Werken in de Horeca” gelanceerd, maar een platform met concrete vacatures ontbrak.

Oplossing:

Na uitvoerig onderzoek koos KHN voor OnJobs om hun bestaande platform in te richten naar de specifieke wensen van KHN. Dit platform, toegankelijk via mijn.khn.nl en exclusief voor leden, stelt de leden in staat hun vacatures te plaatsen en beheren in een omgeving die volledig is afgestemd op de KHN-huisstijl. OnJobs begrijpt het belang van visuele aantrekkingskracht, en biedt daarom mogelijkheden voor het toevoegen van foto’s, video’s en 360° tours. Dit maakt het mogelijk voor horecabedrijven om zich op een aantrekkelijke manier te presenteren.

Voor kleinere leden is het systeem eenvoudig in gebruik; zij kunnen handmatig vacatures plaatsen en zelf visuele content toevoegen. Grotere leden profiteren van OnJobs automation, waardoor het proces volledig geautomatiseerd verloopt, wat hun afdeling HR tijd en moeite bespaart.

Daarnaast hebben leden toegang tot een webshop waar zij voordelig plaatsingen en social media campagnes kunnen aanschaffen. De promotie van de vacatures gebeurt via www.komwerkenindehoreca.nl en de eigen social media kanalen, wat zorgt voor een verhoogde zichtbaarheid binnen de bestaande campagne.

Resultaat:

Sinds de recente lancering heeft het platform nu al geleid tot een toename van 179% hogere betrokkenheid van mogelijke kandidaten. OnJobs helpt KHN een dynamisch en visueel aantrekkelijk platform te bieden dat perfect aansluit bij de behoeften van de horeca. Enthousiaste bedrijven kunnen zo hun werkplekken presenteren aan een doelgroep die niet actief op zoek is naar werk, maar wel te bereiken is door inspirerende visuele content. Het platform vergroot de aantrekkingskracht van de horeca en helpt bedrijven effectief bij het vinden van geschikt personeel.


Waarom KHN voor OnJobs kiest:

  • Integratie van visuele elementen zoals foto’s, video’s en 360° tours.
  • Platform volledig afgestemd op de KHN-huisstijl.
  • Gebruiksvriendelijke handmatige plaatsing van vacatures voor kleine leden.
  • Volledig geautomatiseerde processen voor grotere leden via OnJobs automation.
  • Voordelige promotieopties beschikbaar via de webshop.
  • Effectieve zichtbaarheid en promotie via www.komwerkenindehoreca.nl.
  • Resultaat: 179% hogere betrokkenheid.

 

https://www.khn.nl/

Homepage


#OnJobs #Horeca #KHN #KomWerkenInDeHoreca #HorecaVacatures


Keywords: Rid-Utrecht – JobMarketing – Den Haag Vacatures – Amsterdam Vacatures – Rotterdam Vacatures – Nederland Vacatures – Jobs – Gezocht Medewerker – Vacatures –  Personeeladvertentie – OnJobs – Vacature platform – Sociale media campagne – WebApp – #weareonit –HomepagePrijzenInloggen CasesFAQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *