RID – Utrecht

Date:
2023
Website:
rid.onjobs.nl
Category:
White Label

OnJobs voor RID – Utrecht

Uitdaging:

RID-Utrecht, de regionale ICT-dienstverlener voor zes Utrechtse gemeentes en de Regionale Sociale Dienst in Zeist, wilde hun employer branding versterken en meer geschikte ICT-professionals aantrekken. Aangezien zij geen ATS gebruiken en er geen grote aantallen vacatures zijn, is er gekozen voor de mogelijkheid het platform handmatig te beheren en uit te zetten in de RID-Utrecht huisstijl.

Oplossing:

OnJobs integreerde zijn platform met de huisstijl van RID-Utrecht. Zij wilden gebruik maken van onze ‘one stop shop’ en vroegen ons ook het professioneel beeldmateriaal, inclusief foto’s, video’s en 360° tours van hun faciliteiten, te verzorgen inclusief de visuals voor hun social media kanalen. Vacatures worden handmatig geplaatst op RID-Utrecht’s vacaturepagina’s, volledig in hun huisstijl. Social media campagnes worden op afroep gemaakt en gepost op hun eigen kanalen.

Resultaat:

De samenwerking met OnJobs heeft een significante bijdrage geleverd aan de employer branding van RID-Utrecht, een belangrijke overheidsorganisatie in de regio Utrecht. OnJobs heeft geholpen om de zichtbaarheid van RID-Utrecht te vergroten en hen te positioneren als een aantrekkelijke werkgever voor ICT-professionals.


Waarom RID-Utrecht voor OnJobs kiest:

  • Handmatig beheer van vacatures in een op maat gemaakte omgeving.
  • Professioneel beeldmateriaal als aanvulling op kernactiviteiten.
  • Automatische plaatsing van vacatures in RID-Utrecht-huisstijl.
  • Op afroep gemaakte social media campagnes.
  • Significante bijdrage aan de employer branding en zichtbaarheid.

Keywords: Rid-Utrecht – JobMarketing – Den Haag Vacatures – Amsterdam Vacatures – Rotterdam Vacatures – Nederland Vacatures – Jobs – Gezocht Medewerker – Vacatures –  Personeeladvertentie – OnJobs – Vacature platform – Sociale media campagne – WebApp – #weareonit –HomepagePrijzenInloggen CasesFAQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *