Koninklijke Vezet

Client:
Koninklijke Vezet
Date:
2023
Website:
vezet.nl
Category:
White Label

OnJobs voor Vezet

Uitdaging:

Vezet, Europa’s grootste producent van gemaksgroente, gesneden fruit, salades en koelverse maaltijden, wilde zijn employer branding versterken en meer geschikte kandidaten aantrekken. Hun HR-afdeling werkt met AFAS, en er was behoefte aan een naadloze integratie met OnJobs.

Oplossing:

OnJobs integreerde zijn platform met het AFAS-systeem van Vezet en beheerde de beeldendatabase. We ontwikkelden professioneel beeldmateriaal, inclusief foto’s, video’s en 360° tours van de vijf verschillende afdelingen, en verzorgden visuals voor hun social media kanalen. Dit was een aanvulling op onze kernactiviteiten als softwarehuis en marketingbureau. Vacatures worden automatisch geplaatst op Vezet’s vacaturepagina’s, volledig in hun huisstijl. Social media campagnes worden op afroep gemaakt en gepost op Vezet’s eigen kanalen.

Resultaat:

In de eerste maand na de implementatie zien we al aanzienlijke verbeteringen:

  • Direct verkeer: 19 tegenover 7 sollicitaties (+171%)
  • Organisch: 28 tegenover 8 sollicitaties (+250%)
  • Referral: 5 tegenover 0 sollicitaties
  • Organisch social: 4 tegenover 0 sollicitaties

Dit resulteert totaal in een stijging van 194% in sollicitaties, van 19 naar 56.


Waarom Vezet voor OnJobs kiest:

  • Naadloze integratie met AFAS-systeem.
  • Professioneel beeldmateriaal als aanvulling op kernactiviteiten.
  • Automatische plaatsing van vacatures in Vezet-huisstijl.
  • Op afroep gemaakte social media campagnes.
  • Significante stijging in sollicitaties en verbeterde zichtbaarheid.

Conclusie: De samenwerking met OnJobs heeft geleid tot een aanzienlijke toename in sollicitaties en heeft Vezet geholpen hun employer branding te versterken. De continue monitoring en aanpassingen zorgen ervoor dat Vezet blijft profiteren van de voordelen die OnJobs biedt.

Onze diensten worden aangeboden onder drie hoofdthema’s:

WebApp

De OnJobs webapplicatie is opnieuw ontworpen met de kleuren van Vezet, en ATS- en XML-verbindingen zijn geïmplementeerd.

Job Marketing

We hebben ontbrekende sociale mediakanalen gecreëerd en bestaande geoptimaliseerd. Bewustwordingscampagnes zijn gestart met nauwkeurige targeting.

Professional Beeldmaterialen

Ons team van professionele fotografen heeft uitstekende foto's gemaakt voor Vezet en een promotievideo voorbereid. Bovendien heeft ons team verschillende virtuele 360-tours gemaakt voor Vezet.

Analyse en resultaten:

Samengevat zijn #JobMarketing, #EmployerBranding en #SocialTargeting de belangrijkste diensten die we aanbieden voor Vezet. Als gevolg van deze diensten hebben we een prachtige samenwerking tot stand gebracht, en we zijn blij om met dit bedrijf samen te werken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *