#FAQ

Wat is het voordeel van een abonnement?

In deze enorme arbeidskrapte anno 2022 is het van essentieel belang om jouw werkgeversmerk altijd onder de aandacht te brengen. Met de abonnementen van OnJobs kan jij écht aan employer branding doen. Zo zijn jouw vacatures 24/7 online waarmee jij je onderscheidt van de concurrentie. Wij zorgen ervoor dat je doorlopend jouw werkgeversmerk volledig in beeld, online uitdraagt.

Een groot voordeel is de enorme korting op onze hypertargeting campagnes. Zonder abonnement kost dit 279 euro en met abonnement slechts 99 euro. Deze social media campagnes kunnen wij inzetten om de sfeer binnen jouw bedrijf goed weer te geven. Door bijvoorbeeld het afgelopen teamuitje te publiceren waarmee onze hypertargeting specialisten dit precies onder de aandacht brengen van de juiste doelgroep.

Om de kenmerkende sfeer binnen jouw bedrijf in te zetten werken wij met beeldmateriaal. Ook hierop krijg jij een flinke korting. Zelfs het optimaliseren van jouw vacaturetekst is een stuk voordeliger. De combinatie van het altijd online zijn, de hypertargeting campagnes, het beeldmateriaal en de bondige vacatureteksten zorgt voor de perfecte cocktail om anno 2022 toch nog nieuw talent aan te trekken.

Heb je vragen over OnJobs?

Ons Care-team staat voor je klaar en helpt je graag bij het maken van jouw keuze en eventueel het uiteindelijk opzetten van jouw vacature!