#FAQ

Waarom TikTok inzetten?

TikTok is dé app van dit moment. Het gebruik van de app blijft groeien en de verwachting volgens experts is dat de app binnen nu en 2 jaar de meest gebruikte app wereldwijd zal zijn. De app heeft zijn groei vooral te danken aan de content die geplaatst wordt. De video’s bevatten een hoge comedy value en muziekgerelateerde concepten, maar ook serieuze topics worden aangekaart. Genoeg ruimte voor variatie. Een perfecte formule voor groei en viraliteit.

Vanwege de korte duur van de video’s en de informele sfeer kan jij binnen no-time een video opnemen, bewerken en uploaden. Heeft jouw video de virale factor, dan kan de video zomaar 100 duizend, 200 duizend of zelfs meer dan een miljoen keer bekeken worden. Hiermee onderscheidt TikTok zich van alle andere social media apps. Het organische bereik is onbeperkt. Of jij nou 10 volgers of een miljoen volgers hebt, het maakt in wezen niets uit.

Alle video’s komen op de for you page van TikTok. Hier verschijnen video’s die perfect zijn afgestemd op jouw eigen interesses. Het ongekend goede algoritme van TikTok zorgt ervoor dat jouw video’s precies bij de juiste doelgroep terecht komt. De combinatie van de (mogelijke) vele weergaven én het bereiken van de juiste doelgroep maakt TikTok dé app van dit moment. Genoeg reden dus om TikTok in te zetten voor jouw bedrijf? Contact ons om de mogelijkheden en prijzen te bespreken.

Heb je vragen over OnJobs?

Ons Care-team staat voor je klaar en helpt je graag bij het maken van jouw keuze en eventueel het uiteindelijk opzetten van jouw vacature!