OnJobs gaat de vacature markt op zijn kop zetten. Praatjes? Wij denken van niet!

Stel je eens voor… je hebt een vacature bij het leukste bedrijf van de wereld in de aanbieding. Jouw bedrijf. Maar geen kandidaat hapt toe! Ligt dat aan jou of jouw bedrijf?

Wij denken van niet. Je concurreert op dit moment in Nederland namelijk met bijna 1 miljoen vacatures op jaarbasis. Al die vacatures beloven gouden bergen en een gelukzalige werkomgeving.

Ga er maar aan staan met je mooie verhaal.

Al jaren omschrijft men met woorden de vacatures die bij hen beschikbaar zijn. Maar dat is nu afgelopen. OnJobs breekt met de oude wetten. Wij snappen dat werkzoekenden enthousiast worden van een sfeerimpressie. En die sfeer pak je anno 2018 met beeld, niet met mooie woorden.

Hoe wij werken? Check onderstaande video!

Hoe wij werkgevers én kandidaten helpen?

We kennen vrijwel allemaal de dating app Tinder. Je ziet foto’s van een persoon en op basis van je eerste gevoel swipe je of naar links (niet mijn type) of naar rechts (hier voel ik me goed bij). OnJobs past precies hetzelfde principe toe alleen dan op de banenjacht.

Wij kunnen jou voor de perfecte uitstraling overal bij helpen. Je start bij ons eenvoudig met het plaatsen van een GRATIS vacature waar je zelf jouw foto’s en teksten aan toevoegt. Kies je voor één van onze pakketten, dan helpen we je nog verder en sturen we een professionele fotograaf langs. De missie: breng de kenmerkende sfeer van een bedrijf zo treffend mogelijk in beeld. Het resultaat bestaat uit een professionele fotoserie, een spectaculaire 360° foto en een korte bedrijfsvideo. 

Met deze prachtige presentatie garandeer je een eerste indruk die met kop en schouders uitsteekt boven die saaie woordenbrij van de concurrentie. Met als bijkomend voordeel dat beeld zich goed laat doorplaatsen op sociale media, terwijl klassieke vacatures daar weinig te zoeken hebben. 

Matcht de eerste indruk met de werkzoekende, dan swiped hij/zij (kandidaat) naar rechts. Hij komt bij een korte beschrijving van de job. Bewaren, contact zoeken, gegevens achterlaten – in deze fase is een eerste date eigenlijk in kannen en kruiken. Dat is de unieke kracht van OnJobs.

Stopt het bij de visuele presentatie?

Zeker niet. Anno 2021 zijn er tal van zaken onmisbaar om op te vallen bij de door jou gewenste doelgroep. Één van de belangrijkste voorbeelden hiervan is Social Media.

OnJobs zorgt met zowel het Compleet-pakket als met het Premium-pakket voor betaalde Social Media Campagnes op Facebook, Instagram en Linkedin. Met zogenaamde hypertargeting bereiken we precies die doelgroep die past bij de kandidaat die jij voor ogen hebt. Dit doen we door middel van het opmaken van aantrekkelijke visuals voor deze betaalde posts én met een vleugje van onze jarenlange ervaring op het gebied van recruitment en detachering.

Ons Premium-pakket biedt daarnaast ook nog als extra feature de mogelijkheid om een professionele promo video op te nemen. Hiermee breng je jouw bedrijf (en werkplek) prachtig in beeld. Hiermee sla je twee vliegen in één klap want zo’n promofilm is natuurlijk ook uitstekend te gebruiken als bedrijfsvideo op jouw homepagina of als presentatie naar nieuwe klanten.

Is jouw interesse gewekt?

We komen graag in contact. Stel je vragen. Plaats een eerste GRATIS vacature om ons concept uit te proberen. Wij helpen je graag verder. Ons Care-team staat altijd paraat om jou te begeleiden bij het adverteren van jouw vacature op ons platform. Schroom dus niet om hulp of om informatie te vragen.

We’re on it!

Heb je vragen over OnJobs?

Ons Care-team staat voor je klaar en helpt je graag bij het maken van jouw keuze en eventueel het uiteindelijk opzetten van jouw vacature!