Hoe werkt het?

In een paar eenvoudige stappen zet jij jouw eerste GRATIS vacature(s) online. Hoe dat werkt? Dat ontdek je op deze pagina en middels onderstaande video.

Check de uitlegvideo

Stap 1

Maak je keuze uit één van onze pakketten en klik op 'in winkelmand' om de bestelling af te ronden.


Stap 2

Heb je van ons Care-team je inloggegevens gekregen dan kun je direct aan de slag. Als je één van onze pakketten hebt gekozen zal ons Care-team je bijstaan bij de keuze van de professionele foto's en de inrichting van jouw vacature.


Stap 3

Maak je vacature zo compleet als mogelijk aan, voeg je logo toe en plaats eventuele links naar je website.


Stap 4

Plaats je een GRATIS vacature scan dan de QR code en dan begint het leuke werk. Voeg foto's toe vanaf je smartphone of upload deze vanaf je PC. Let op: de foto's worden staand (verticaal) getoond in onze app.


Stap 5

Klik op 'publiceren' en je vacature staat online!

HYPERTARGETING

Jouw vacature gepromoot op Social Media
€ 95,-
 • Gericht op jouw specifieke doelgroep
 • Opgemaakt met jouw beeldmateriaal
 • Gegarandeerd 10.000 impressies!
 • Campagnes op Facebook & Instagram
 • Vacature op LinkedIn, Twitter, Pinterest & TikTok

PREMIUM

Jouw vacature optimaal in beeld gebracht inclusief professionele video!
€949,-
 • Alle items uit ons 'Compleet' pakket +
 • Premium bedrijfs-/vacaturevideo
 • 14 dagen promo targeting op LinkedIn

Onze pakketten

HYPERTARGETING

Jouw vacature gepromoot op Social Media
€ 95,-
 • Gericht op jouw specifieke doelgroep
 • Opgemaakt met jouw beeldmateriaal
 • Gegarandeerd 10.000 impressies!
 • Campagnes op Facebook & Instagram
 • Vacature op LinkedIn, Twitter, Pinterest & TikTok

PREMIUM

Jouw vacature optimaal in beeld gebracht inclusief professionele video!
€949,-
 • Alle items uit ons 'Compleet' pakket +
 • Premium bedrijfs-/vacaturevideo
 • 14 dagen promo targeting op LinkedIn

Vrijblijvend een indruk krijgen van ons platform? Dat kan! Je start bij ons eenvoudig met het plaatsen van een GRATIS vacature waar je zelf jouw foto’s en teksten aan toevoegt. Wil je jouw vacature daarna ook écht promoten? Bestel dan bijvoorbeeld één van onze add-ons: Hypertargeting Social Media of Professioneel Beeldmateriaal om ervoor te zorgen dat je meer sollicitanten op jouw vacature krijgt.

PLAATS EEN GRATIS VACATURE

Veelgestelde vragen

Heb jij een andere vraag of wil je ons gewoon eens spreken over de mogelijkheden? Ons team staat voor je klaar! Neem contact op met info@onjobs.nl of bel ons op 070-3834345

Onze fotograaf/videograaf maakt ten minste 8 mooie foto’s, hieruit kies jij zelf online welke 5 je getoond wilt hebben. Daarnaast wordt er een 360-graden foto gemaakt. Deze laat de ruimte zien welke het meest belangrijk is voor de potentiele kandidaat van jouw vacature. Geef de fotograaf aan waar je deze gemaakt wilt hebben. Tot slot wordt er een vacaturefilm gemaakt. Deze laat de sfeer van het bedrijf zien en geeft in maximaal 60 seconden de kandidaat een goed beeld van jouw bedrijf. In Mijn OnJobs kan je de vacatureteksten en de foto’s beheren. Door eenvoudig de foto’s naar de gewenste plek te slepen, verander je de keuze en volgorde. Alleen de eerste 5 foto’s worden getoond. Let op; de 360 graden foto en de video zijn in het beheerdergedeelte niet zichtbaar.

OnJobs zorgt ervoor dat de beelden gepost worden op de daarvoor geschikte Social Media platforms die vallen binnen de gekozen optie. Bovendien wordt de vacature uitgezet op 10 conventionele vacaturebanken waaronder Indeed. OnJobs post de foto’s, de 360 graden foto en de video op de daarvoor geschikte platformen. Specifiek voor Facebook/Instagram wordt een advertentie voor je op maat opgemaakt en met budget getarget op jouw specifieke doelgroep. De links naar de diverse posts worden je toegestuurd zodat je zelf de berichten kunt liken en sharen voor een nóg groter bereik.

Zodra je jouw vacature hebt aangemeld, kan je de vacatureteksten invoeren. Heb je een Compleet- of Premiumpakket? Dan kun je na het plaatsen van je teksten de fotograaf inplannen voor een afspraak. Dit kan heel snel, in ieder geval binnen 4 werkdagen. De fotograaf heeft ter plaatse een half uur tot drie kwartier nodig. De werkzaamheden binnen jouw bedrijf worden niet of nauwelijks gehinderd, alles kan gewoon doorgaan. Wanneer je een gratis advertentie plaatst kun je zelf eenvoudig foto’s maken en deze uploaden via de QR-code bij je advertentie. Natuurlijk is het prettig als de in beeld te brengen ruimten er netjes uitzien. Maar maak het niet mooier dan nodig. What you see is what you get! Of je nu een gratis advertentie hebt of een Compleet-/Premiumpakket gebruikt. Het is belangrijk dat je jouw vacature deelt op social media voor een maximale exposure!

Ja, gedurende de publicatie van jouw vacature op OnJobs mag je het beeldmateriaal onbeperkt gebruiken voor het werven van kandidaten. Het is niet toegestaan het beeldmateriaal voor andere doeleinden te gebruiken dan voor werving van kandidaten voor de op OnJobs gepubliceerde vacature of buiten de publicatietermijn. Wil je het beeldmateriaal toch onbeperkt en vrij van licenties kunnen inzetten voor marketingdoeleinden, neem dan contact met ons op.