Je hebt een vacature bij het leukste bedrijf van de wereld in de aanbieding, maar niemand hapt toe. Je wilt hier graag wat aan veranderen, maar je weet niet hoe? Dat is het moment dat je mij belt. Mijn naam is Danielle, ik ben Happiness manager bij OnJobs. Mijn doel is jou helpen zo snel en efficiënt mogelijk de beste kandidaten te vinden.

Hoe doen wij dit?

Eerst maak je op basis van ons gesprek een keuze uit één van de drie pakketten die wij hebben. 

  • Gratis pakket
  • Compleet pakket
  • Premium pakket

Bij een Gratis pakket deel je zelf direct al jouw vacature gegevens doormiddel van het Gratis Vacature-formulier. Dat bestaat onder andere uit een vacaturetekst en vijf foto’s die je zelf aanlevert. Hierna ga ik voor je aan de slag. Ik maak de opmaak van jouw vacature geschikt voor op ons platform en zorg voor pakkende korte teksten. Hierna zet ik de vacature live op OnJobs. 

Mijn doel is jou helpen zo snel en efficiënt mogelijk de beste kandidaten te vinden binnen jouw specifieke doelgroep. Kun jij daar hulp bij gebruiken? Neem contact met me op!

Als je geen beeldmateriaal hebt van goede kwaliteit, hebben we daar een speciale add-on voor: Professionele Fotografie. De naam zegt het natuurlijk al, wij komen wanneer je deze add-on bestelt met een professionele fotograaf langs op locatie en zorgen voor de beste kwaliteit foto’s, een 360-graden tour én een walk-through video. Deze beelden gebruiken wij vervolgens voor de vacature. 

Wil je meer mensen bereiken met jouw Gratis Vacature bij Onjobs? Dan hebben wij een add-on Social media Campagne. Ook hier verklapt de naam het eigenlijk al. Met dit pakket zorgen wij voor een betaalde social media campagne. Dit doen wij op meer dan vijf social media platformen. We targetten hierbij specifiek op de doelgroep die past bij jouw vacature. Daarbij garanderen wij 10.000 impressies!

Wil je bovenstaande punten allemaal, dan ben je voordelig af met ons Compleet pakket. Met dit pakket nemen we het plaatsen van jouw vacature volledig uithanden, wordt deze gepromoot op social media én maakt één van onze professionele fotografen foto’s van jouw werkplek/bedrijf.

Wil je jouw vacature nog verder uitbreiden? Dat kan! In ons Premium pakket zit alles uit ons Compleet pakket met als toevoeging een Promo bedrijfsvideo. Deze wordt opgenomen door een professionele videograaf en is naast het promoten van de vacature ook nog eens een mooi visitekaartje voor bijvoorbeeld op jouw website.

Klinkt dit allemaal nou super ingewikkeld? Geen stress, daar ben ik voor! In dit hele proces ben ik jouw contactpersoon. Ik help met alles en beantwoord al je vragen. Ben je geïnteresseerd in een van onze diensten of wil je gewoon nog wat extra informatie laat het mij dan weten via de mail danielle@onjobs.nl of bel op 0850466902. 

Meer weten over OnJobs?

We komen graag in contact. Stel je vragen. Plaats een eerste GRATIS vacature om ons concept uit te proberen. Wij helpen je graag verder. Ons Care-team staat altijd paraat om jou te begeleiden bij het adverteren van jouw vacature op ons platform. Schroom dus niet om hulp of om informatie te vragen.

We’re on it!

Heb je vragen over OnJobs?

Ons Care-team staat voor je klaar en helpt je graag bij het maken van jouw keuze en eventueel het uiteindelijk opzetten van jouw vacature!