Wat was de case?

Auto Zagato was op zoek naar nieuwe Autotechnici. Een markt waar krapte heerst qua beschikbare kandidaten. Voor Auto Zagato was er dan ook alles aan gelegen om in beeld te brengen hoe de werkplaats eruit ziet en met wat voor passie zij werken en de liefde die ze hebben voor Italiaanse auto’s. Onjobs was voor hen de ideale partner om Zagato op een compleet andere manier te promoten; visueel én via social media. We’re on it!

Wat hebben we gedaan?

Één van onze fotografen heeft bij Zagato precies de werksfeer weten te vangen. Een belangrijke wens van Tim Kruijf, eigenaar Auto Zagato, was het in beeld brengen van het ruwe werk in combinatie met de passie die het huidige team uitstraalt. We zijn dan ook blij om te horen van team Zagato dat dat op en top is gelukt. Daarnaast heeft ons Onjobs Care-team heeft op-maat-gemaakte social media campagnes opgezet en deze getarget op de doelgroep die aansluit bij de kandidaten die zij zochten. Tevens hebben we vanuit Onjobs zelf een Premium-video gemaakt om te laten zien hoe we een dergelijk familiebedrijf in beeld kunnen brengen.

Met welk resultaat?

Zowel de fotografie als de social media campagnes werden door Auto Zagato als zeer positief ervaren. Vanaf dag één merkte ze een toename aan sollicitanten en werd de vijver aan kandidaten groter om uit te vissen. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat er bij Tim Kruijf en zijn team vertrouwen hebben in de kwaliteit die zij na willen blijven streven. Daarnaast hebben wij vanuit Onjobs een Premium-video gefaciliteerd om te laten zien wat het effect van een dergelijke video kan zijn voor volgende vacatures. De video zorgde direct voor een immens bereik via social media en werd tientallen keren gedeeld met potentiele kandidaten. Al met al een geslaagde eerste samenwerking. Auto Zagato heeft inmiddels al meerdere vacatures bij Onjobs geplaatst. Tot nu toe naar volle tevredenheid!

Wij zijn blij met het uitstekende beeldmateriaal en jullie support om alles top online te krijgen. Tim de Kruijf, Eigenaar Auto Zagato

Gekozen pakket

Auto Zagato koos voor ons Compleet Pakket. Hierin zit o.a. professionele fotografie en het opzetten van de social media campagnes (inclusief campagne budget). Wil je zelf een vacature plaatsen? Klik op de onderstaande button en ontdek meer over onze pakketten. Uitproberen met een eigen opgemaakte vacature kan geheel GRATIS.

GRATIS VACATURECOMPLEET PAKKETPREMIUM PAKKET