OnJobs team

Social-experts, developers, marketeers, een compleet care-team én een kantoorhond.

Social-guru

Danielle van Dijk

Als lid van ons Care-team is Danielle één van onze hypertargeting specialisten. De advertentie mogelijkheden binnen social media kennen voor haar geen geheimen. Ben jij op zoek naar een topkandidaat? Deze online detective weet jouw doelgroep 100% te bereiken.

Van de opzet van jouw vacature op ons platform tot het uiteindelijk promoten op de juiste social media kanalen. Danielle ontzorgt onze klanten volledig.

Advies Opperhoofd

Marlot Cruiming-Haagsma

Vanaf dag één is Marlot bij Onjobs betrokken als adviseur. Met haar ervaring als voormalig CEO van Jobbird (nu onderdeel van Young Capital), weet ze als geen ander hoe je een visie zoals die van OnJobs vertaald naar een exponentieel groeiend platform.

Het feit dat ze voorheen altijd marketingmanager is geweest, maakt Marlot een onmisbare schakel in het OnJobs team en binnen ons streven om hét jobmarketing bureau van Nederland te worden.

UI/UX chief

Raymond Jongerius

Met een voorliefde voor Online Marketing & User Interface Design is Raymond dé persoon bij OnJobs die continu monitort hoe het OnJobs platform zich kan ontwikkelen om zowel de kandidaten als werkgevers een nóg betere gebruikservaring te bieden.

Daarnaast is hij als marketeer nauw betrokken bij de online strategieën van onze job-marketing campagnes en is hij uiteraard de Marketing-Guru voor OnJobs zelf.

Één brok ervaring

Onno den Hoed

Als Managing Director en Co-founder van Onjobs is Onno den Hoed hét brein achter de vernieuwende weg waarop we bij OnJobs omgaan met job marketing.

Met meer dan 20 jaar ervaring in detachering en personeelswerving is Onno dan ook een entiteit te noemen in onze branche. De kracht achter de businessdevelopment van OnJobs en altijd met een duidelijke stip op de horizon en daarnaast de sparringspartner voor onze klanten. Onno’s motto: We’re on it!

Code Wizard

Sander van den Berg

Met ruime ervaring als Full Stack Developer, is Sander het technisch brein bij OnJobs. Samen met partner in crime Raymond zorgt hij voor een razendsnel platform waar continu wordt gewerkt aan nóg betere ervaring voor de bezoekers.

Zijn doel: het platform zo blijven ontwikkelen dat we meer en meer met de kandidaten (en werkgevers) meedenken. Niets is daarin technisch onmogelijk.

Sales tijger één

Glenn Feddema

Kan jij inmiddels al niet meer zonder OnJobs wanneer het gaat om het werven van de juiste kandidaten? Grote kans dat Glenn jou heeft benaderd om eens haarfijn uit te leggen waarom werken met OnJobs dé nieuwe wijze is om aan geschikt personeel te komen.

Wat hem zo anders maakt dan andere sales-fanaten? Het draait bij Glenn niet om de cijfertjes maar om de overtuiging die hij heeft in onze service. De tevredenheid van onze klanten en voortvloeiende samenwerkingen staan voor hem voorop.

Data verzamelaar

Michel Stiller

Als Data Analist en Online Marketeer, is Michel het data wonder binnen OnJobs die alle aspecten van onze service grondig analyseert en verbeterd. Samen met mede-marketeer Raymond zorgt hij voor dé ideale samenstelling van onze diensten om te zorgen voor de perfect ervaring voor onze kandidaten en uiteraard opdrachtgevers.

Hoe meer data, hoe beter!

(niet zo) Stille kracht

Henny van Beek

Al sinds jaar en dag de compagnon (en daarmee ook Co-founder van OnJobs) van Onno den Hoed. Henny brengt een brok ervaring binnen met betrekking tot arbeidsbemiddeling.

Met zijn jarenlange ervaring in deze branche is het ook niet zo gek dat hij samen met Onno op het idee kwam dat personeelswerving anno 2021 ook héél anders kan. Misschien wel heel anders MOET. Het idee was geboren en Henny is naast sfeermaker één van de belangrijk krachten achter onze geoliede machine.

Ervaringsdeskundige

Geert Cantrijn

Geert is binnen OnJobs dé teamspeler die ervoor zorgt dat we met zijn allen uitstralen waar OnJobs voor staat, namelijk: OnJobs vindt jouw topkandidaat wél!

Weten wie je bent en wat je doet als bedrijf is één ding, maar dit ook proactief uitstralen is een tweede. Geert helpt onze marketingspecialisten alles eruit te halen op strategisch vlak. Zo kunnen wij onze klanten garanderen dat wij (OnJobs) in tegenstelling tot vele andere bureau’s wél de ideale kandidaten weten te bereiken.

Gezelligheidsdier

Flør

Flør is letterlijk ons gezelligheidsdier. Hondstrouw, enthousiast en immens verzot op knuffelen met collega’s, klanten en pakketbezorgers.

Maar zonder gekheid, ook Flør draagt haar steentje bij in het succes van OnJobs. Ze stimuleert als ervaren kantoorhond de creativiteit en houdt de productiviteit hoog.