#FAQ

Zien24 komt bij ons de beelden maken, waar moet ik op letten?

Je hebt gekozen voor professioneel beeld van Zien24, hou rekening met de volgende zaken!

1) Voorbereiding!
Bedenk welke beelden interessant zijn voor de betreffende vacature(s). Zorg ervoor dat de mensen welke je in beeld wilt laten brengen geinformeerd zijn. Wellicht wil je sommige zaken niet in beeld hebben, haal dit tijdig weg of dek af.
natuurlijk wil je ruimtes netjes in beeld brengen, maar overdrijf het niet! Je wilt echte mensen in echte situaties laten tonen, een steriel bedrijf in beeld brengen wanneer dat normaliter niet het geval is werkt averechts.

2) Zorg dat iemand de fotograaf begeleid!
Dit is misschien wel de allerbelangrijkste! De fotograaf kent jouw bedrijf en branche niet en heeft ter plaatse echt jouw input nodig om de juiste beelden te schieten. Neem hem/haar aan de hand en laat zien wat je in beeld wilt hebben!! Denk hierbij vanuit jouw ideale kandidaat, wat spreekt aan en is specifiek voor dat doel geschikt. Hou er rekening mee dat de beelden in portretstand genomen worden en aan jouw kandidaat getoond worden op een klein telefoonschermpje. Zorg voor een goede mix zodat je straks niet 20 beelden hebt van bijna hetzelfde!

3) Bedenk van tevoren wat/wie je in beeld wilt hebben.
Wel zo efficient. Voorkom lege kantoren, werkplaatsen etc. Niets is zo oninteressant als een ruimte waar geen mensen aanwezig zijn!
Wil je een of meerdere collega’s tegelijk in beeld hebben, informeer ze daar dan over en zorg dat ze ook daadwerkelijk beschikbaar zijn als de fotograaf er is. Wellicht is het handig een zogenaamde quitclaim te laten tekenen, dit voorkomt dat wanneer mensen het bedrijf verlaten, geeist wordt dat je de beelden niet meer mag inzetten. Een voorbeeld van een quitclaim kan je hier downloaden.

Saai he

4) Voor de 360 tour
Je kunt tot max 3 maal een 360 foto laten maken. Supergaaf als jouw potentiele kandidaat zo een tourtje kan maken door het toekomstige bedrijf. Laat die beelden maken in de ruimtes die ook daadwerkelijk relevant zijn voor de betreffende vacature.

5) De impressievideo
Deze video is een walk-through de belangrijkste route door het pand. Veelal beginnen bij het pand in beeld, de voordeur in en zo door. Is dit voor jouw vacature niet interessant of relevant, vraag de fotograaf dan deze te maken zoals jij hem wilt hebben!

Heb je vragen over OnJobs?

Ons Care-team staat voor je klaar en helpt je graag bij het maken van jouw keuze en eventueel het uiteindelijk opzetten van jouw vacature!