#FAQ

Wat is het voordeel van OnJobs?

OnJobs biedt vele voordelen en hanteert een innovatieve aanpak om sollicitanten binnen te halen voor bedrijven.

1) Employer branding:

Dit is het uitbouwen van jouw werkgeversmerk. Doordat OnJobs veel met beeldmateriaal werkt wordt jouw werkgeversmerk continu online onder de aandacht gehouden.

2) Social media campagnes:

Samen met jou definiëren wij de juiste doelgroep en gaan aan de slag met het opzetten van een flitsende campagne. Met een creatieve tekst en animatie van gave beelden van jouw bedrijf, trekken wij de aandacht van nieuw talent.

3) Beeldmateriaal:

OnJobs brengt jouw bedrijf op professionele wijze in beeld met een professionele fotoserie van 20 foto’s, 3 maal een spectaculaire 360° foto’s en een walk-through video. En dat al vanaf een ‘habbekrats’ voor nog geen 275 euro.

4) Logo bij de vacature:

OnJobs biedt de mogelijkheid om jouw vacature geheel GRATIS te plaatsen, in tegenstelling tot andere bekende platforms, zoals Indeed en Monsterboard.

5) Herschrijven vacaturetekst:

Onze gespecialiseerde tekstschrijvers optimaliseren jouw vacature waardoor de kans vele malen groter wordt dat nieuw talent bij jouw bedrijf solliciteert.

De combinatie van het altijd online zijn, de social media campagnes, het beeldmateriaal en de bondige vacatureteksten zorgt voor de perfecte cocktail om anno 2022 toch nog nieuw talent aan te trekken.

Heb je vragen over OnJobs?

Ons Care-team staat voor je klaar en helpt je graag bij het maken van jouw keuze en eventueel het uiteindelijk opzetten van jouw vacature!