#FAQ

Waarom werken wij met zoveel beeldmateriaal?

Wij kijken tegenwoordig net even anders naar job marketing en stellen de kandidaten voorop door continu de vraag te stellen; ‘Hoe enthousiasmeren we de kandidaat voor onze vacatures?’. Wij brengen vacatures in beeld, omdat wij vinden dat je in deze tijd kandidaten enthousiasmeert door de sfeer van een werkplek in beeld te brengen. Met de juiste content wekken we de interesse van jouw doelgroep op de online plek waar ze te vinden zijn; social media. Wij brengen jouw bedrijf in beeld met professionele fotografie of gebruiken de content die jij al hebt laten maken voor jouw employer branding.

Om jouw werkgeversmerk letterlijk op social media ‘in the picture’ te zetten, heb je goed beeldmateriaal nodig. Heb jij al goed beeldmateriaal van jouw bedrijf? Dan kunnen wij daar uitstekend mee aan de slag. Zo niet, dan kunnen wij dat voor jou regelen en sturen een professionele fotograaf/videograaf bij je langs.

De missie is altijd om de kenmerkende sfeer van jouw bedrijf zo treffend mogelijk in beeld te brengen. Het resultaat bestaat uit een professionele fotoserie met 20 foto’s, 3 maal een spectaculaire 360° foto’s en een walk-through video. En dat voor een ultra-scherpe prijs!

Heb je vragen over OnJobs?

Ons Care-team staat voor je klaar en helpt je graag bij het maken van jouw keuze en eventueel het uiteindelijk opzetten van jouw vacature!