Geen woorden, maar daden.

De beste kandidaten werven voor jouw vacature doe je met de OnJobs vacaturebank. Wij bereiken jouw doelgroep via social & search door data driven job marketing.
Ontdek meer

Niet direct gebruik maken van ons Complete Pakket, maar gewoon eens één of meerdere vacature plaatsen als proef? Dat kan! Je plaatst namelijk al je vacatures met eigen beeldmateriaal GRATIS op OnJobs via onderstaande knop.

Plaats gratis vacature

GRATIS

Probeer ons platform vrijblijvend uit!
€ 0,-
 • Uw logo’s tekst en links
 • Eigen beeldmateriaal toevoegen!
 • Foto’s direct vanuit je smartphone!
 • Plaats op Facebook & Instagram
 • Doorplaatsen op LinkedIn & Indeed

PREMIUM

Jouw vacature optimaal in beeld gebracht inclusief professionele video!
€949,-
 • Alle punten uit ons uitgebreide Onjobs COMPLEET pakket
 • EXTRA Premium video
 • EXTRA 14 dagen promo targeting op LinkedIn

Onze pakketten

GRATIS

Probeer ons platform vrijblijvend uit!
€ 0,-
 • Uw logo’s tekst en links
 • Eigen beeldmateriaal toevoegen!
 • Foto’s direct vanuit je smartphone!
 • Plaats op Facebook & Instagram
 • Doorplaatsen op LinkedIn & Indeed

PREMIUM

Jouw vacature optimaal in beeld gebracht inclusief professionele video!
€949,-
 • Alle punten uit ons uitgebreide Onjobs COMPLEET pakket
 • EXTRA Premium video
 • EXTRA 14 dagen promo targeting op LinkedIn

De kunst van het opvallen


Lange vacatureteksten klinken allemaal hetzelfde. Foto’s en video laten zien wie je echt bent. Dat is hoe OnJobs jou wél onder de aandacht brengt in deze extreem krappe arbeidsmarkt.

Radicaal mobiel (net als jouw doelgroep)


OnJobs kiest voor mobile first. Net als de mensen die jij zoekt (nu al 76%). Logisch dus, zou je zeggen. Toch zijn we een van de eerste die de sprong wagen. Slimme werkgevers springen mee.

Hallo social!


Met onze focus op visuals, ontginnen we het beloofde land van de social media. Tot dusver kwamen vacaturesites hier nauwelijks aan de bak. Wij lanceren je gewoon midden op iedereens tijdlijn. Dat is waar het gebeurt!

Veelgestelde vragen

Heb jij een andere vraag of wil je ons gewoon eens spreken over de mogelijkheden? Ons team staat voor je klaar! Neem contact op met info@onjobs.nl of bel ons op 070-3834345

Onze fotograaf/videograaf maakt ten minste 8 mooie foto’s, hieruit kies jij zelf online welke 5 je getoond wilt hebben. Daarnaast wordt er een 360-graden foto gemaakt. Deze laat de ruimte zien welke het meest belangrijk is voor de potentiele kandidaat van jouw vacature. Geef de fotograaf aan waar je deze gemaakt wilt hebben. Tot slot wordt er een vacaturefilm gemaakt. Deze laat de sfeer van het bedrijf zien en geeft in maximaal 60 seconden de kandidaat een goed beeld van jouw bedrijf. In Mijn OnJobs kan je de vacatureteksten en de foto’s beheren. Door eenvoudig de foto’s naar de gewenste plek te slepen, verander je de keuze en volgorde. Alleen de eerste 5 foto’s worden getoond. Let op; de 360 graden foto en de video zijn in het beheerdergedeelte niet zichtbaar.

OnJobs zorgt ervoor dat de beelden gepost worden op de daarvoor geschikte Social Media platforms die vallen binnen de gekozen optie. Bovendien wordt de vacature uitgezet op 10 conventionele vacaturebanken waaronder Indeed. OnJobs post de foto’s, de 360 graden foto en de video op de daarvoor geschikte platformen. Specifiek voor Facebook/Instagram wordt een advertentie voor je op maat opgemaakt en met budget getarget op jouw specifieke doelgroep. De links naar de diverse posts worden je toegestuurd zodat je zelf de berichten kunt liken en sharen voor een nóg groter bereik.

Zodra je jouw vacature hebt aangemeld, kan je de vacatureteksten invoeren. Heb je een Compleet- of Premiumpakket? Dan kun je na het plaatsen van je teksten de fotograaf inplannen voor een afspraak. Dit kan heel snel, in ieder geval binnen 4 werkdagen. De fotograaf heeft ter plaatse een half uur tot drie kwartier nodig. De werkzaamheden binnen jouw bedrijf worden niet of nauwelijks gehinderd, alles kan gewoon doorgaan. Wanneer je een gratis advertentie plaatst kun je zelf eenvoudig foto’s maken en deze uploaden via de QR-code bij je advertentie. Natuurlijk is het prettig als de in beeld te brengen ruimten er netjes uitzien. Maar maak het niet mooier dan nodig. What you see is what you get! Of je nu een gratis advertentie hebt of een Compleet-/Premiumpakket gebruikt. Het is belangrijk dat je jouw vacature deelt op social media voor een maximale exposure!

Ja, gedurende de publicatie van jouw vacature op OnJobs mag je het beeldmateriaal onbeperkt gebruiken voor het werven van kandidaten. Het is niet toegestaan het beeldmateriaal voor andere doeleinden te gebruiken dan voor werving van kandidaten voor de op OnJobs gepubliceerde vacature of buiten de publicatietermijn. Wil je het beeldmateriaal toch onbeperkt en vrij van licenties kunnen inzetten voor marketingdoeleinden, neem dan contact met ons op.

Heb je vragen alvorens je wilt bestellen?

Ons Care-team staat voor je klaar en helpt je graag bij het maken van jouw keuze en eventueel het uiteindelijk opzetten van jouw vacature!