OnJobs Basic

 


Professioneel beeld

Met OnJobs Basic breng je jouw vacature mooi in beeld! Een foto/videograaf van Zien24 (de beeldkunstenaars achter Funda) maakt de volgende beelden:

 • Tenminste 8 mooie foto’s. Je kiest er 5 om in de advertentie te tonen en bepaalt zelf de volgorde.
 • Een gave 360° foto van de ruimte die jij in beeld wilt hebben.
 • Een minuut video van de ruimtes die relevant zijn voor de kandidaat voor jouw vacature.

Hieronder kan je zien hoe de beelden geschoten worden:

Logo’s en tekst

Je kunt eenvoudig jouw bedrijfslogo uploaden. Deze wordt in de App rechtsboven op de foto getoond. Op desktop komt hij ook nog eens in beeld op jouw detailpagina. Zorg voor een duidelijk logobestand in jpeg of png.

 

Uiteraard is het zaak een goede tekst beschikbaar te hebben. Kandidaten die getriggerd door het beeldmateriaal jouw advertentie zien, worden door de juiste tekst uitgenodigd te solliciteren. De teksten worden getoond zodra er op de i onder in het beeld geklikt wordt.

 

Social Media Posting

Jouw ideale kandidaat heeft natuurlijk een baan. Hij/zij zoekt dus niet, maar wij vinden! Door het beeldmateriaal gewoon op de tijdlijn te zetten. Heb je de nieuwsgierigheid gewekt (en die kans is groot, meer dan 80% van deze mensen is latent werkzoekend) dan klikt men naar de gehele set beeldmateriaal.

 

Wij posten jouw vacature op de volgende platformen:

 • Twitter
 • Google
 • Youtube
 • Vimeo
 • Pinterest
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Instagram

  

 

OnJobs Basic

 • Professionele foto's en video
 • Uw logo’s tekst en links
 • Premium video
 • 5 x Social media Posting
 • Professionele Visuals voor Facebook & Instagram
 • € 50 promo Facebook & Instagram
 • Doorplaatsing op LinkedIn
 • 14 dagen promo op LinkedIn

Looptijd:

60 dagen

Kies aantal:

299,00 excl btw

Kies voor OnJobs

 1. 1Maak je keuze en klik op 'Plaats Vacature'
 2. 2Na betaling maak je de vacature aan
 3. 3 Plan de fotografie wanneer het jou uitkomt
 4. 42 dagen na de opnames staat de vacature online

Veel gestelde vragen

Welke beelden worden er gemaakt?

De fotograaf/videograaf maakt ten minste 8 mooie foto's, hieruit kies jij zelf online welke 5 je getoond wilt hebben. Daarnaast wordt een 360 graden foto gemaakt. Deze laat de ruimte zien welke het meest belangrijk is voor de potentiele kandidaat van jouw vacature. Geef de fotograaf aan waar je deze gemaakt wilt hebben. Tot slot wordt er een vacaturefilm gemaakt. Deze laat de sfeer van het bedrijf zien en geeft in maximaal 60 seconden de kandidaat een goed beeld van jouw bedrijf.

In Mijn OnJobs kan je de vacatureteksten en de foto's beheren. Door eenvoudig de foto's naar de gewenste plek te slepen, verander je de keuze en volgorde. Alleen de eerste 5 foto's worden getoond. Let op; de 360 graden foto en de video zijn in het beheersgedeelte niet zichtbaar

Wat doet OnJobs met mijn vacature?

OnJobs zorgt ervoor dat de beelden gepost worden op de daarvoor geschikte Social Media platforms die vallen binnen de gekozen optie. Bovendien wordt de vacature uitgezet op 10 conventionele vacaturebanken waaronder Indeed

OnJobs post de foto's, de 360 graden foto en de video op de daarvoor geschikte platformen. Specifiek voor Facebook wordt een advertentie voor je op maat opgemaakt en met budget getarget op jouw specifieke doelgroep. Ook voor Instagram wordt een post op maat gemaakt op basis van het beeldmateriaal. De links naar de diverse posts worden je toegestuurd zodat je zelf de berichten kunt liken en sharen voor een nóg groter bereik. Meer hiervan kan je zien op de pagina Cases

Wat moet ik zelf doen?

Zodra je jouw vacature hebt aangemeld, kan je de vacatureteksten invoeren. Nadat je dat gedaan hebt plan je de fotograaf in voor een afspraak. Dit kan heel snel, in ieder geval binnen 4 werkdagen. De fotograaf heeft ter plaatse een half uur tot drie kwartier nodig. De werkzaamheden binnen jouw bedrijf worden niet of nauwelijks gehinderd, alles kan gewoon doorgaan. Natuurlijk is het prettig als de in beeld te brengen ruimte er netjes uitzien. Maar maak het niet mooier dan nodig. What you see is what you get. Twee werkdagen na de opnames wordt het beeld opgeleverd en zetten wij de vacature online en verder uit op social media. Het is belangrijk dat je de posts liked en shared voor een maximale exposure!

Mag ik het beeldmateriaal zelf gebruiken?

Ja, gedurende de publicatie van jouw vacature op OnJobs mag je het beeldmateriaal onbeperkt gebruiken voor het werven van kandidaten. Het is niet toegestaan het beeldmateriaal voor andere doeleinden te gebruiken dan voor werving van kandidaten voor de op OnJobs gepubliceerde vacature of buiten de publicatietermijn. Wil je het beeldmateriaal toch onbeperkt en vrij van licenties kunnen inzetten voor marketingdoeleinden, neem dan contact met ons op.

OnJobs genomineerd voor
Horeca Innovation Award!

OnJobs is Vacaturemarketing op zijn best! Leuke banen fantastisch in beeld gebracht zorgt voor een optimale presentatie bij de doelgroep.

 

OnJobs was genomineerd voor de Horecava Innovation Award. Het oordeel van de jury:

 

“OnJobs is een nieuwe en uiterst visuele manier van het opstellen en presenteren van horecavacatures. Via korte video’s, 360 graden foto’s en het delen via social media zoekt de ondernemer nieuw personeel. Zeer geschikt voor de nieuwe generaties die geen lappen tekst meer lezen, meent de jury. Ze zijn visueel ingesteld en willen zien wat ze kunnen verwachten.

De kandidaten kunnen door vacatures en werkgevers swipen, alsof het Tinder is. Next level werving van nieuwe medewerkers.”

 

Succesverhalen van onze klanten