Bekijk cases van klanten die OnJobs hebben ingezet

OnJobs heeft diverse oplossingen om jouw vacature direct onder de aandacht te brengen van de juiste kandidaat. Zet OnJobs in voor een de marketing van een individuele vacature. Of kies voor oplossing die breed ingezet kan worden voor je Employer Branding. Bekijk een viertal klantcases om een beeld te krijgen welke oplossing het beste bij jouw bedrijf en situatie past.

Automotive

Auto Zagato

Tim de Kruijf, eigenaar van Auto Zagato zoekt een technicus met liefde voor Italiaanse auto's. Mede door de professionele foto's, krijgen kandidaten een uitstekend beeld van dit sfeervolle familie bedrijf.

Tim de Kruijf koos voor:

OnJobs Compleet€ 349,- 

Horeca

Mama Kelly

Bij dit gave restaurant in Den Haag mochten we ons uitleven. Naast OnJobs Compleet een premium film en een Facebook-Canvas

Dit product heeft een hoge attentiewaarde en is specifiek voor mobile. Facebook claimt 36% meer kliks.

Luchtvaart

SPECTO Aerospace

SPECTO Aerospace zoekt technici voor composiet reparatie specialist. Naast de standaard vacaturepost is gekozen voor een Premium film waarin de dynamische omgeving tot uiting komt.

SPECTO Aerospace koos voor:
OnJobs Compleet € 349,- 

Techniek

KLM Equipment Services

KES zoekt technici voor onderhoud aan divers materieel. Naast de standaard vacaturepost is gekozen voor een Premium film waarin de dynamische omgeving tot uiting komt.

 

KES koos voor:

OnJobs Premium € 949,- 

Horeca

Bowlingcentrum Dordrecht

Altijd plezier bij dit 360 graden Horeca bedrijf. Ook hier hebben we een compleet Facebook-Canvas gemaakt.

Bowlingcentrum koos voor:

OnJobs premium + Canvas € 1.500,-

Automotive

Jan Steverink Bandencentrum

Bandencentrum Jan Steverink zoekt een échte bandenspecialist en heeft bemiddelaar 24People Apeldoorn ingeschakeld. In de Premium film komt beider specialismen goed tot uiting. .

 

Jan Steverink koos voor:

OnJobs Premium € 949,-