Plaats nu jouw vacature mét foto'sGRATISop OnJobs

Maak je keuze

OnJobs Compleet

 • Professioneel foto- en videomateriaal
 • Gegarandeerd 10.000 impressies!
 • Uw logo’s tekst en links
 • Premium video
 • 5 x Social media Posting
 • Professionele Visuals voor Facebook & Instagram
 • Doorplaatsing op LinkedIn
 • 14 dagen promo targeting op LinkedIn
 

Looptijd:

60 dagen

€ 34900 excl btw

Plaats Vacature

Meer informatie

OnJobs Gratis

Beeld zegt meer dan 1000 woorden! Bereik met beeld wél jouw kandidaat

 • Zelf aanmaken vacaturetekst
 • Uw logo’s tekst en links
 • Eigen beeldmateriaal toevoegen!
 • Foto’s direct vanuit je smartphone!
 • Plaats op Facebook & Instagram
 • Doorplaatsen op LinkedIn & Indeed
 

Looptijd:

60 dagen

GRATIS

Plaats gratis Vacature

Meer informatie

OnJobs Premium

 • Professioneel foto- en videomateriaal
 • Gegarandeerd 10.000 impressies!
 • Uw logo’s tekst en links
 • Premium video
 • 5 x Social media Posting
 • Professionele Visuals voor Facebook & Instagram
 • Doorplaatsing op LinkedIn
 • 14 dagen promo targeting op LinkedIn
 

Looptijd:

90 dagen

€ 949,00 excl btw

Plaats Vacature

Meer informatie

De kunst van het opvallen

De kunst van het opvallen

Lange vacatureteksten klinken allemaal hetzelfde. Foto’s en video laten zien wie je echt bent. Dat is hoe OnJobs jou wél onder de aandacht brengt in deze extreem krappe arbeidsmarkt.

Radicaal mobiel (net als jouw doelgroep)

Radicaal mobiel (net als jouw doelgroep)

OnJobs kiest voor mobile first. Net als de mensen die jij zoekt (nu al 76%). Logisch dus, zou je zeggen. Toch zijn we een van de eerste die de sprong wagen. Slimme werkgevers springen mee.

Hallo social!

Hallo social!

Met onze focus op visuals, ontginnen we het beloofde land van de social media. Tot dusver kwamen vacaturesites hier nauwelijks aan de bak. Wij lanceren je gewoon midden op iedereens tijdlijn. Dat is waar het gebeurt!

Inclusief gratis foto's

Inclusief gratis foto's

Bij OnJobs is het beeld van je vacature de grote lokker. Daarom mag je altijd 5 foto's bij je vacature plaatsen. De missie: ijzersterke beelden die de omgeving en cultuur van je bedrijf haarscherp vangen.

Uitleg werkwijze OnJobs

Kies voor OnJobs

 1. 1Maak je keuze en klik op 'Plaats Vacature'
 2. 2Maak gratis een bedrijfsaccount aan
 3. 3Maak je vacature aan, voeg je logo en eventuele links naar je website toe
 4. 4Scan de QR code en voeg foto's toe vanaf je smartphone of upload deze vanaf je PC
 5. 5Klik op 'publiceren' en je vacature staat online!

Veel gestelde vragen

Welke beelden worden er gemaakt?
De fotograaf/videograaf maakt ten minste 8 mooie foto's, hieruit kies jij zelf online welke 5 je getoond wilt hebben. Daarnaast wordt een 360 graden foto gemaakt. Deze laat de ruimte zien welke het meest belangrijk is voor de potentiele kandidaat van jouw vacature. Geef de fotograaf aan waar je deze gemaakt wilt hebben. Tot slot wordt er een vacaturefilm gemaakt. Deze laat de sfeer van het bedrijf zien en geeft in maximaal 60 seconden de kandidaat een goed beeld van jouw bedrijf. In Mijn OnJobs kan je de vacatureteksten en de foto's beheren. Door eenvoudig de foto's naar de gewenste plek te slepen, verander je de keuze en volgorde. Alleen de eerste 5 foto's worden getoond. Let op; de 360 graden foto en de video zijn in het beheersgedeelte niet zichtbaar.

De fotograaf/videograaf

Wat doet OnJobs met mijn vacature?
OnJobs zorgt ervoor dat de beelden gepost worden op de daarvoor geschikte Social Media platforms die vallen binnen de gekozen optie. Bovendien wordt de vacature uitgezet op 10 conventionele vacaturebanken waaronder Indeed. OnJobs post de foto's, de 360 graden foto en de video op de daarvoor geschikte platformen. Specifiek voor Facebook wordt een advertentie voor je op maat opgemaakt en met budget getarget op jouw specifieke doelgroep. Ook voor Instagram wordt een post op maat gemaakt op basis van het beeldmateriaal. De links naar de diverse posts worden je toegestuurd zodat je zelf de berichten kunt liken en sharen voor een nóg groter bereik. Meer hiervan kan je zien op de pagina Cases.

De fotograaf/videograaf

Wat moet ik zelf doen?
Zodra je jouw vacature hebt aangemeld, kan je de vacatureteksten invoeren. Nadat je dat gedaan hebt plan je de fotograaf in voor een afspraak. Dit kan heel snel, in ieder geval binnen 4 werkdagen. De fotograaf heeft ter plaatse een half uur tot drie kwartier nodig. De werkzaamheden binnen jouw bedrijf worden niet of nauwelijks gehinderd, alles kan gewoon doorgaan. Natuurlijk is het prettig als de in beeld te brengen ruimte er netjes uitzien. Maar maak het niet mooier dan nodig. What you see is what you get. Twee werkdagen na de opnames wordt het beeld opgeleverd en zetten wij de vacature online en verder uit op social media. Het is belangrijk dat je de posts liked en shared voor een maximale exposure!

De fotograaf/videograaf

Mag ik het beeldmateriaal zelf gebruiken?
Ja, gedurende de publicatie van jouw vacature op OnJobs mag je het beeldmateriaal onbeperkt gebruiken voor het werven van kandidaten. Het is niet toegestaan het beeldmateriaal voor andere doeleinden te gebruiken dan voor werving van kandidaten voor de op OnJobs gepubliceerde vacature of buiten de publicatietermijn. Wil je het beeldmateriaal toch onbeperkt en vrij van licenties kunnen inzetten voor marketingdoeleinden, neem dan contact met ons op.

De fotograaf/videograaf

Succesverhalen van onze klanten

OnJobs heeft diverse oplossingen om jouw vacature direct onder de aandacht te brengen van de juiste kandidaat. Zet OnJobs in voor de marketing van een individuele vacature. Of kies voor oplossing die breed ingezet kan worden voor je Employer Branding. Bekijk een viertal klantcases om een beeld te krijgen welke oplossing het beste bij jouw bedrijf en situatie past.

Automotive

SPECTO Aerospace

SPECTO Aerospace zoekt technici voor composiet reparatie specialist. Naast de standaard vacaturepost is gekozen voor een Premium film waarin de dynamische omgeving tot uiting komt.

SPECTO Aerospace koos voor:
OnJobs Compleet € 349,- 

Automotive

Mama Kelly

Bij dit gave restaurant in Den Haag mochten we ons uitleven. Naast OnJobs Compleet een premium film en een Facebook-Canvas

Dit product heeft een hoge attentiewaarde en is specifiek voor mobile. Facebook claimt 36% meer kliks.

Automotive

Jan Steverink Bandencentrum

Bandencentrum Jan Steverink zoekt een échte bandenspecialist en heeft bemiddelaar 24People Apeldoorn ingeschakeld. In de Premium film komt beider specialismen goed tot uiting. .

 

Jan Steverink koos voor:

OnJobs Premium € 949,-

Automotive

KLM Equipment Services

KES zoekt technici voor onderhoud aan divers materieel. Naast de standaard vacaturepost is gekozen voor een Premium film waarin de dynamische omgeving tot uiting komt.

 

KES koos voor:

OnJobs Premium € 949,- 

Bekijk hier waarom OnJobs!