#FAQ

Kan ik onze eigen beelden gebruiken?

Jazeker! Je kunt je eigen foto’s en video gebruiken. Maar let wel op:  

Gebruik relevante beelden! Uiteraard beschik je over mooie beelden van jouw dienstverlening of producten. Supergeschikt natuurlijk voor het binnenhalen van klanten. Maar veelal zijn ze minder geschikt voor het aantrekken van kandidaten voor jouw vacatures.

Denk bijvoorbeeld aan de beelden waarmee je de interesse wilt wekken voor een vacature van chef-kok. Met foto’s van mooi opgemaakte borden en het sfeervolle restaurant kom je er niet. Jouw kandidaat kok wil de keuken zien en de collega’s.

Idem voor een vacature van een autotechnicus. Leuk die mooie showroom met blinkend nieuw blik 😀 maar een autotechnicus krijg je er niet mee binnen. Die wil de werkplaats zien, het gereedschap en de diagnoseapparatuur. En natuurlijk ook weer collega’s!

Het formaat! 97% van jouw doelgroep ziet de vacature op de telefoon, dus rechtop! Zorg dat je beeld hebt in portret-stand. Met ons online tooltje knip je eenvoudig een portret uit jouw landscape-foto, maar dat pakt niet altijd goed uit zoals bijvoorbeeld met een teamfoto !
Voor video; wij ondersteunen alleen video’s welke op Vimeo staan. Heb je dit niet dan kan je hier eenvoudig gratis een account aanmaken. Met Vimeo heb je gegarandeerd geen reclame’s, bovendien is de kwaliteit beter gewaarborgd.
Gebruik alleen het nummer uit de url. Dus van deze url; https://vimeo.com/295972261 vul je alleen dit in: 295972261

Wil je verzekerd zijn van top-beeldmateriaal, maak dan gebruik van het super-scherp geprijsde beeldpakket* van Zien24. Minstens 20 professionele foto’s, 360 tour en een korte impressievideo vanaf € 275,-  Daar kan je zelf niet voor lopen klussen toch?

Let op, de beelden worden gemaakt in licentie (allen daarom kan het zo super-goedkoop) Wil je ze in groot formaat en licentievrij ontvangen, dan geldt een meerprijs van € 150,- (da’s nog steeds ‘geen geld’ 😀)

Heb je vragen over OnJobs?

Ons Care-team staat voor je klaar en helpt je graag bij het maken van jouw keuze en eventueel het uiteindelijk opzetten van jouw vacature!