Wat was de case?

In de technische sector is het al jaren lastig om personeel te werven. Vraag en aanbod liggen zoals jullie wellicht maar al te goed weten ver uit elkaar. Reden te meer om jouw vacatures op een unieke wijze onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Dat dacht SPECTO Aerospace ook! Ze kwamen dan ook bij Onjobs om ervoor te zorgen dat hun vacatures op een compleet andere manier zouden worden gepromoot; visueel én via social media. Een klus waar wij wel raad mee wisten en direct mee aan de slag zijn gegaan.

Wat hebben we gedaan?

Nadat we het gesprek waren aangegaan met Maarten Peters (Directeur Marketing/sales) en Martine Boering (HR manager), werd ons snel duidelijk hoe we SPECTO Aerospace konden helpen. We hebben één van onze fotografen op pad gestuurd voor foto’s van het prachtige pand en ons Onjobs Care-team is direct gaan nadenken over de doelgroepspecificatie op social media. Alle vacatures die we oppakken voor SPECTO worden voorzien van passend beeldmateriaal en een op-maat-gemaakte social media campgane.

Met welk resultaat?

De eerste vacatures zijn inmiddels vervuld en mede door de campagnes van Onjobs kwam er in de eerste dagen na live-gang van de vacatures al een goed aantal kandidaten binnen. De werksfeer bij SPECTO is op de perfecte wijze in beeld gebracht en ook de huidige werknemers erkenden dit. Alles om ervoor te zorgen dat technische kandidaten enthousiast gemaakt worden voor een werkplek bij SPECTO Aerospace. We’re on it!

Wij wilden laten zién hoe gaaf het is om bij SPECTO te werken. Alleen tekst werkt niet meer. Onjobs sluit hier perfect bij aan. Martine Boering, HR Manager

Gekozen pakket

SPECTO Aerospace koos bij ons voor het Premium Pakket. Hierin brengen we de werkomgeving in beeld met professionele fotografie én brengen we jouw vacature bij de juiste doelgroep onder de aandacht op de social media kanalen waar zij te vinden zijn. Wil je zelf een vacature plaatsen? Klik op de onderstaande button en ontdek meer over onze pakketten. Uitproberen met een eigen opgemaakte vacature kan geheel GRATIS.

GRATIS VACATURECOMPLEET PAKKETPREMIUM PAKKET