Wat was de case?

Mama Kelly was op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Ze ervaarden dat ze met behulp van de ‘standaard’ vacature-websites niet of nauwelijks in contact kwamen met de kandidaten die voldeden aan hun verwachtingen. Mama Kelly heeft social media hoog in het vaandel staan en is als bedrijf erg visueel ingesteld. Ze kwamen dan ook bij Onjobs om ervoor te zorgen dat hun vacature op een compleet andere manier zou worden gepromoot; visueel én via social media. Daar wisten wij wel raad mee!

Wat hebben we gedaan?

Nadat we de vacature hadden bekeken hebben we direct een van onze fotografen naar Mama Kelly gestuurd om de toekomstige werkplek voor hun ultieme kandidaat in beeld te brengen. Daarnaast hebben we een Premium-video opgenomen op locatie om de sfeer van de werkplek nog beter in beeld te brengen en chef kok Miljo Weimar aan het woord te laten over de functie en het bedrijf. (zie onderstaande video voor het resultaat!) Daarnaast heeft ons Onjobs Care-team heeft een op-maat-gemaakte social media campagne opgezet en deze getarget op de doelgroep die aansluit bij de kandidaat die zij zochten.

Met welk resultaat?

De video werd door iedereen bij Mama Kelly super positief ontvangen. Onze social media campagne (en de enthousiaste medewerkers bij Mama Kelly) zorgenden al binnen een week voor meer dan 25.000 impressies van de video. Binnen één dag had de eerste interessante kandidaat al op de vacature gereageerd.

Op een creatieve wijze werd onze vacature in beeld gebracht. En binnen één dag had de eerste kok al gesolliciteerd! Miljo Weimar, Executive Chef Mama Kelly

Gekozen pakket

Mama Kelly koos bij ons voor het Premium Pakket. Met dit pakket wordt je totaal ontzorgd en ben je ervan verzekerd dat jouw vacature bij de juiste doelgroep onder de aandacht wordt gebracht op de social media kanalen waar zij te vinden zijn. Wil je zelf een vacature plaatsen? Klik op de onderstaande button en ontdek meer over onze pakketten. Uitproberen met een eigen opgemaakte vacature kan geheel GRATIS.

GRATIS VACATURECOMPLEET PAKKETPREMIUM PAKKET